LG esitteli keskihintaiset älypuhelimet Matti Meikäläisille

Manu Pitkänen
22. joulukuuta, 2016 12:08

LG aikoo esitellä ensi vuoden alussa CES-messuilla neljä uutta K-sarjan älypuhelinta ja LG Stylo 3:n. Uutuudet sijoittuvat LG:n tuoteportfoliossa keskihintaisiin puhelimiin. Muotoilussa puhelimiin on kuitenkin haettu lippulaivalaitteista tuttua premium-fiilistä.
Kaikista puhelimista löytyy irrotettava akku sekä muistikorttipaikka, joka voi tulla tarpeeseen jos kuvailee tai asentelee pelejä paljon.
Julkistetuista puhelimista edistynein on K10, jossa on 5,3 tuuman HD-näyttö, 120 asteen optiikalla varustettu viiden megapikselin etukamera ja 13 megapikselin takakamera, joka on LG:n mukaan sama kuin G-sarjan lippulaivapuhelimissakin. Teknisiin ominaisuuksiin kuuluu myös sormenjälkilukija. K8:ssa on myös 13 ja viiden megapikselin kamerat, mutta näyttö on vaihtunut pienempään viisituumaiseen malliin.
K10 ja K8 perustuvat molemmat Android 7.0 Nougatiin, kun taas K4:ssä ja K3:ssa on vanhempi Marshmallow-versio. K4:ssä ja K3:ssa 854 x 480 pikselin näytöt (5" ja 4,5").
Stylo 3 on joukkion kookkain 5,7 tuuman HD-näytöllä. Sormenjälkilukijalla varustetun puhelimen erikoisuus on puhelimen mukana toimitettava stylus-kynä.
Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät LG:n lehdistötiedotteesta.

Lue myös nämä
Tägit
LG LG K10 LG K8 LG K4 LG K3 LG Stylo 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.