Samsungin edulliset premium-puhelimet tulivat myyntiin Suomessa

Manu Pitkänen
6. helmikuuta, 2017 9:10

Samsung on tuonut Suomessa myyntiin tammikuun alussa julkistetut uudet Galaxy A3- ja A5-älypuhelimet. Uutuuspuhelimia markkinoidaan kohtuuhintaisina premium-puhelimina, joten ne kilpailevat jossain määrin Elisalla myynnissä olevan OnePlus 3T:n kanssa.
Samsung Galaxy A5:n suositushinta on Suomessa 449 euroa, kun OnePlus 3T:tä myydään noin 439 euron hintaan. Hintaero ei ole siis järin suuri. Satasen edullisemmalla saa kuitenkin uuden Galaxy A3:n (suositushinta 349 euroa).
Metallista ja lasista valmistetut Galaxy A5 ja Galaxy A3 näyttävät kuvissa kuin samasta puusta veistetyiltä laitteilta, mutta teknisesti ne eroavat toisistaa hieman lähes jokaisella osa-alueella. A5:ssä on suurempi ja tarkempi näyttö, enemmän käyttömuistia, nopeampi suoritin, enemmän tallennustilaa (32 Gt), isompi akku ja tarkemmat kamerat. Tarkat tekniset tiedot löytyvät Puhelinvertailun aiemmasta uutisesta.
Uuden Galaxy A -sarjan ennakkotilaukset ovat ylittäneet kaikki odotukset. Puhelimia tilattiin ennakkoon enemmän kuin edelleen suosittua Galaxy S6:sta. Se on osoitus siitä, että A-sarjassa yhdistyy valikoima ominaisuuksia, joita suomalaiset todella arvostavat: vedenkestävyys, erinomaiset kamerat ja premium-tason muotoilu, toteaa Samsung Suomen Head of IM Antti Holopainen.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy A5 Samsung Galaxy A3 OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.