LG paljasti yllätyksensä etukäteen – Neliöt on G6:n myyntivaltti

Manu Pitkänen
16. helmikuuta, 2017 13:21

LG:llä on tunnetusti ollut vaikeuksia hillitä itseään isojen tuotejulkistusten alla, minkä vuoksi se on päätynyt itse paljastamaan muutamia avainominaisuuksia lanseerattavasta laitteesta jo etukäteen. Ei siis ole suurikaan yllätys, että LG on paljastanut jo nyt tietoja kuun lopulla julkistettavasta G6-lippulaivasta.
Kuten ennakkoarvailuissa on oletettukin, LG aikoo käyttää G6:ssa uutta 18:9-kuvasuhteen FullVision-näyttöä, joka kattaa uuden puhelimen etualan lähes kokonaan. Kokoa näytöllä on 5,7 tuumaa ja tarkkuutta 2880 x 1440 pikseliä. LG on myös päivittänyt UX-käyttöliittymänsä, jotta loppukäyttäjät voisivat käyttää puhelimen erikoista näyttöä uusilla tavoilla.
LG ei kerro turhan tarkasti miten käyttöliittymää on muutettu, mutta antaa kuitenkin pari esimerkkiä. G6:ssa voi avata rinnatusten kaksi sovellusta ja katsella samanaikaisesti kahta neliönmuotoista valokuvaa. Kamerasta löytyy myös erillinen Food Mode, jolla voi ylikyllästää ruoasta otettujen valokuvien värimaailman. Lisäksi G6:ssa voi luoda automatisoidusti GIF-animaatioita (2–100 valokuvasta). Videoiden katseluun tarjotaan myös "erilaista käyttökokemusta" – mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Lue myös nämä
Tägit
LG Android LG G6
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.