WhatsAppista hävinnyt ominaisuus tulee takaisin – Käyttäjät nostivat metelin

Manu Pitkänen
20. maaliskuuta, 2017 9:17

WhatsAppiin ilmestyneen Oma tila -ominaisuuden tulon myötä suositusta pikaviestisovelluksesta hävisi yksi vanha piirre: tylsä tekstimuotoinen tilakuvaus. Harmia on syntynyt muutoksesta sen verran paljon, että WhatsApp on päättänyt tuoda kuvauksen takaisin.
Vanha tekstimuotoinen kuvaus löytyy jo Android-sovelluksen beta-versiosta ja vakaaseen ohjelmistoon se lisätään ensi viikolla. Sama temppu aiotaan tehdä myös iPhone-käyttäjille lähitulevaisuudessa. Tekstimuotoisen tilakuvauksen löytää jatkossa oman profiilin Tietoja minusta -osiosta (Asetukset > napauta profiilikuvaasi).
Snapchatin Tarinat-ominaisuudesta on muodostunut niin suosittu viestintäkanava, että jopa Facebookin sisällä sitä pidetään jo formaattina. Tästä syystä Facebook on lisännyt vastaavanlaisia tilapäivitysominaisuuksia Facebook Messengeriin, Instagramiin ja myös WhatsAppiin, jossa se siis näyttäytyy käytännössä Tila-välilehtenä. Jos et vielä tiedä mitä WhatsAppin Tila-ominaisuus käytännössä tarkoittaa, niin lue Puhelinvertailun julkaisema kuvaus siitä.

Lue myös nämä
Tägit
Facebook pikaviestin WhatsApp Snapchat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.