Microsoftilta myyntiin oma versio Galaxy S8:stä

Matti Robinson
30. maaliskuuta, 2017 20:18

Samsung julkisti eilen uudet Galaxy S8 -älypuhelimet, jotka saapuivat heti ennakkomyyntiin. Ensi kuun 28. Suomessa kauppoihin saapuvan Samsungin laitteen lisäksi puhelimesta tulee myös Microsoft-versio.
Erikoisesti Microsoft on kertonut The Vergelle, että Samsungin huippumallista tehdään myös Microsoft Edition. Kyseinen puhelin on Galaxy S8 yhtiön omilla sovelluksilla höystettynä.
Nyt, kun Windows-puhelimet ovat poistuneet markkinoilta, niin Microsoft haluaa tietysti varmistaa entistä enemmän, että sen mobiilisovelluksia käytetään Androidilla.
Galaxy S8 Microsoft Edition tulee myyntiin Microsoftin liikkeissä ja sisältää täysin samat laitteisto-ominaisuudet kuin tavallinen S8. Ensimmäisten asetusten yhteydessä laitteeseen ladataan Microsoftin sovelluksia, kuten Office, OneDrive, Cortana ja Outlook, joilla tarjotaan yhtiön oma kokemus Android-alustalla.
Myös Microsoft Editionin ennakkotilaukset ovat alkaneet Yhdysvalloissa. Microsoft Editionin Suomeen saapumisesta ei ole toistaiseksi tietoa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Microsoft Microsoft Outlook Microsoft Office Cortana Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8+
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.