Katso saako Lumia-puhelimesi uuden Windows-päivityksen – Voit joutua pettymään

Manu Pitkänen
17. huhtikuuta, 2017 9:49

Vain kourallinen käytössä olevista Windows-puhelimista tulee saamaan uuden Windows 10 Creators Update -päivityksen. Tuettujen puhelimien nimet tulivat ilmi Microsoftin blogikirjoituksessa.
Suomi on Lumia-puhelimien luvattu maa, joten uutinen tuetuista puhelimista koskettaa ehkä eniten juuri täällä. Windows 10 Creators Update -päivitys on tulossa virallisesti saataville vain kuudelle Lumia-puhelinmallille (lista alla), mutta niiden lisäksi päivitys julkaistaan pienelle joukolle pienempien puhelinmerkkien malleille. Päivitys julkaistaan esimerkiksi HP Elite x3:lle.
Microsoftin mukaan tuettujen laitteiden listan lyhyys johtuu siitä, että yhtiö ei pysty takaamaan tarpeeksi hyvää käyttökokemusta muille laitteille. Mary Jo Foleyn haastattelemat beta-testaajat ovat taas kehuneet Creators Update -päivityksen vakautta sellaisissakin puhelimissa, joita ei nyt aiota tukea. Kyse voi siis olla myös kustannusoptimoinnista.

Windows 10 Creators Updaten tukemat Windows-puhelimet

Lue myös nämä
Tägit
Windows Microsoft Windows 10 Microsoft Lumia Microsoft Lumia 640 Microsoft Lumia 640 XL Microsoft Lumia 940 Microsoft Lumia 940 XL Microsoft Lumia 950 Microsoft Lumia 550 Microsoft Lumia 650
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.