Huippupuhelinten ominaisuuksia tulossa keskihintaisiin älypuhelimiin

Matti Robinson
10. toukokuuta, 2017 18:05

Maailman suurin älypuhelinpiirien valmistaja Qualcomm on julkaissut uusia tuotteita alkuviikosta. Yhtiön uudet Snapdragon-piirit ovat keskiluokan malleja, joihin pyritään tuomaan huippupuhelimista tuttuja ominaisuuksia.
Snapdragon 630 on päivitetty versio viime vuoden 626:sta ja Snapdragon 660 puolestaan uusittu 653. Qualcomm kertoo, että piireissä on keskitytty erityisesti multimedia-, kuvaus- ja suorituskykyominaisuuksiin, jotka tuovat mukanaan mm. parempaa pelisuorituskykyä. Tämän lisäksi molemmat piirit tarjoavat tuen kaksoiskameroille (630 13+13MP ja 660 16+16MP).
600-sarjan piireissä nähdään nyt ensimmäistä kertaa aiemmin vain 800-sarjan tuotteissa olleita ominaisuuksia, kuten Qualcomm Spectra -signaaliprosessori ja Qualcomm Kryo -prosessorit. Yleisemmin piirisarjat tarjoavat mm. nopeampaa latausta, parempia langattomia yhteyksiä, uusia teknologioita äänen- ja kuvanlaadun parantamiseen sekä laajemman tuen biometrisille tunnistimille.
Tarkempia teknisiä tietoja tulevien keskisarjan älypuhelinten järjestelmäpiireistä löytyy Qualcommin sivustolta (Snapdragon 660 ja Snapdragon 630).

Lue myös nämä
Tägit
Qualcomm Qualcomm Snapdragon 630 Qualcomm Snapdragon 660
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.