Supercelliltä pian merkittävä päivitys Clash of Clansiin

Matti Robinson
18. toukokuuta, 2017 21:43

Supercell on jo toukokuun alusta asti vihjaillut tulevasta päivityksestä yhtiön huippusuositulle Clash of Clans -pelille. Vaikka pelifirma panostaa paljon uutuuspeli Clash Royaleen, niin tulossa on merkittäviä uudistuksia myös sen edeltäjälle.
Yhtiöstä on kerrottu Tiville, että kyseessä on suurin päivitys Clash of Clansiin sitten klaanisotapäivityksen kolmen vuoden takaa. Tulevasta päivityksestä ei ole kerrottu kovinkaan paljoa, mutta teaser-video alkukuusta antaa osviittaa.
How do we get there? -videossa hahmot miettivät kuinka päästä liikkumaan vesillä, joka ei ole aiemmin ollut Clash of Clansissa mahdollista. Tämän jälkeen Clash of Clansin YouTube-sivulla on julkaistu neljä kapteenin loki -videota, jotka viittaavat siihen, että porukka pääsee yhä lähemmäs uutta mannerta.
Tiettävästi tulossa on esimerkiksi nk. Versus-taistelut, mutta niistä ei ole tarkempaa tietoa. Mitä kaikkea muuta päivitys ja kenties uusi manner tuovat mukanaan, se jää nähtäväksi. Huhujen mukaan päivitys saapuu ensi viikolla kun viideskin teaser-video on julkaistu, joten kauaa ei todennäköisesti enää tarvitse odottaa.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.