Facebookilta iso uudistus: Yhdistää Instagramia, Facebookia ja Messengeriä

Petteri Pyyny
19. toukokuuta, 2017 12:14

Facebook omistaa kasan maailman suosituimpia verkko- ja mobiilipalveluita, mutta yhtiö on ollut harvinaisen tiukka sen suhteen, että kukin palvelu on elänyt itsenäisesti omaa elämäänsä. Itse asiassa Messengerin irrottaminen lähes täysin irti Facebookista viimeisen parin vuoden ajan on ollut osa tätä kehitystä. Mutta nyt yhtiö on tehnyt osittaisen täyskäännöksen, ainakin kokeilumielessä.
Huhut Yhdysvalloista kantautuvat että joillain iPhonella Facebookia käyttävistä käyttäjistä Facebookin sovellus on alkanut yhdistämään Instagramin, Messengerin sekä Facebookin omat ilmoitukset saman ilmoitusalueen alle.
Eli selaillessa Facebookia sen omalla sovelluksella, Facebookin ilmoituskuplaan ovat ilmestyneet myös Instagramin ja Messengerin ilmoitukset.
Suurista Facebookin omistamista sovelluksista ainoastaan WhatsAppin ilmoitukset on jätetty - ainakin toistaiseksi - kokeilun ulkopuolelle. On myös epäselvää onko kyseessä vain Facebookin hetkellinen kokeilu, rajatulla käyttäjäjoukolla, vai onko muutos pysyvä ja tulossa laajemminkin käyttöön.

Lue myös nämä
Tägit
Facebook Instagram Facebook Messenger mobiilisovellukset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.