Nokia 3310 ei ehdi edes hyllyyn – Revittiin käsistä

Manu Pitkänen
30. toukokuuta, 2017 14:59

HMD Globalin mukaan se on myynyt lähes kaikki Nokia 3310 -puhelimet loppuun ensimmäisestä myyntiin tulevasta erästä. Puhelimet myytiin loppuun ennakkotilauskampanjan aikana, joten hyllyihin asti puhelimia ei tahdo riittää.
Tähän päivään uudistetusta Nokia 3310 -puhelimesta on nopeasti kasvanut ilmiö. Joillekin puhelin on muisto ensimmäisestä omasta puhelimesta. Toiset haluavat kätevän kakkospuhelimen kesän rientoihin tai siirtyvät loman ajaksi digipaastolle töiden ja somen ulottumattomiin, analysoidaan puhelimen kysyntää HMD Globalin lehdistötiedotteessa.
"Olemme hyvin iloisia suuresta kiinnostuksesta. Ensimmäiset Nokia 3310:t Suomessa menevät puhelimen ennakkoon tilanneille faneille", sanoo HMD:n Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela. "Teemme kaikkemme vastataksemme kovaan kysyntään, ja pian puhelimia tulee taas lisää myyntiin. Jos haluaa varmistaa, että saa oman Nokia 3310:n ensimmäisten joukossa, suosittelemme varaamaan puhelimen tilaamalla sen jälleenmyyjiltämme."
Se mikä puhelimen ensimmäisen myyntierän todellinen koko oli, on tietysti liiketoimintasalaisuus. Aasiassa on harrastettu pieniä myyntieriä, joiden nopealla kaupalla saadaan helposti lypsettyä mediahuomiota.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia 3310
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.