OnePlus 3 ja 3T saavat tulevan Android O:n

Matti Robinson
31. toukokuuta, 2017 18:19

OnePlussan tulevien viikkojen aikataulu on todennäköisesti täynnä OnePlus 5:ttä ja sen julkistukseen tarvittavaa kiirehtimistä, mutta yhtiön toimitusjohtaja on löytänyt aikaa vastata yhtiön puhelinten omistajia koskevaan, erittäin tärkeään kysymykseen.
Twitterissä OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on vahvistanut, että viime vuonna esitellyt OnePlus 3 ja OnePlus 3T -älypuhelimet saavat tulevan Android-version. Tieto Android O -päivityksestä on varmasti monelle OnePlus 3 tai 3T käyttäjälle tärkeä ja tervetullut uutinen.
Mikäli omistaa kumman jomman kyseisistä puhelimista, niin nyt OnePlus 5 -julkistusta voi katsoa sillä mielin, että tietää oman puhelimen päivittyvän myös OnePlus 5:n tulevaan käyttöjärjestelmään.
OnePlus 5 esitellään huhujen mukaan kesäkuun 15. päivä. Android O (kenties Oreo?) on Googlen syksyllä esiteltävä käyttöjärjestelmäversio, jossa tulee uudistuksia mm. asetuksiin, emojeihin, ikoneihin, taustatehtäviin, sovellusilmoituksiin ja lomakkeiden automaattitäyttöön. Lisäksi se tuo mm. uuden picture-in-picture-ominaisuuden. Lisää uudistuksista voit lukea täältä.

A lot of you have been asking, so I'm proud to say Android O will come to OnePlus 3 and 3T.

-- Pete Lau (@petelau2007) May 31, 2017

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.