YouTube-sovellus päivittyi Androidilla, uudisti navigaation

Matti Robinson
31. toukokuuta, 2017 21:32

YouTube on julkaissut uuden videon YouTubessa uudesta YouTube-sovelluksesta (#XtotheZ). Videolla esitellään palvelun uutta Android-sovellusta, joka uudistaa navigaatiota ja ulkonäköä yhdellä merkittävällä tavalla: alaosan navigaatiopalkilla.
YouTuben uusi Android-sovellus sisältää nyt uuden navigaatiopalkin, joka koostuu neljästä valinnasta Koti (Home), Nousussa (Trending), Tilaukset (Subscriptions), Kirjasto (Library). Kotinäkymä tarjoaa suositeltuja videoita, Nousussa-tabissa puolestaa on tutusti sillä hetkellä yleisemmin suosittuja videoita ja Tilauksista löytää tilatut kanavat ja niiden uusimmat videot.
Viimeisestä Kirjasto-tabista löytyy puolestaan mm. oma YouTube-historia, palveluun ladatut videot, ostot ja soittolistat. Uuden sovelluksen yläpalkki koostuu jokaisessa tabissa suoratoisto-, lataus- ja hakunapeista. Tämän lisäksi yläkulmasta löytyy oman kanavan ikoni, josta pääsee mm. kanavan asetuksiin, ilmoituksiin tai tunnuksen vaihtoon. Tunnuksen vaihto onnistuu myös pitkällä painalluksella kanavan ikoniin.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.