Suomalaiset villinnyt puhelin saa jatkoa – Tällainen on uusi Galaxy J5

Manu Pitkänen
7. kesäkuuta, 2017 8:47

Samsung on esitellyt uuden version suomalaisten operaattoreiden myyntitilastojen kärkipaikoilla pitkään keikkuneesta Galaxy J5 -älypuhelimesta. Samsungin mukaan uudessa vuoden 2017 versiossa on parannettu suorituskykyä ja kamerateknologiaa. Lisäksi vuoden 2017 Galaxy J5:stä löytyy sormenjälkilukija.
Puhelin on rakennettu kahdeksanytimisen (Cortex-A53) suorittimen ympärille. Käyttömuistia on tarjolla kaksi gigatavua ja tallennustilaa on 16 gigatavua, jota voi kuitenkin laajentaa jälkikäteen microSD-muistikorttipaikan ansiosta. Galaxy J5:ssä on 5,2 tuuman HD-näyttö. Kamera vaikuttaa ainakin paperilla varsin houkuttelevalta, sillä Galaxy J5:n pääkamerassa on 13 megapikselin kenno sekä f/1,7-tason optiikka. Etupuoleltakin löytyy 13 megapikselin kenno, mutta sen edessä on f/1,9-tasoinen optiikka.
Android Nougatia käyttävässä puhelimessa on 3000 milliampeeritunnin akku. Galaxy J5:n myynti alkaa Suomessa kesä-heinäkuun taitteessa kolmena värivaihtoehtona: black, gold ja blue silver. Suositushinta on 269 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy J5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.