Nyt se paljastui – Seuraavaan iPhoneen tulee huhuttu ominaisuus

Manu Pitkänen
15. kesäkuuta, 2017 11:52

Applen iPhone SE -puhelimien kokoonpanosta Intiassa vastaavan Wistronin toimitusjohtaja Robert Hwag on kertonut julkisuuteen, että yhtiö joutuu tarttumaan seuraavan sukupolven puhelimien valmistuksessa uusiin haasteisiin. Hwangin mukaan seuraava iPhone tulee olemaan vedenkestävä ja lisäksi siinä on tuki langattomalle lataukselle.
Kattava vedenkestävyys löytyy jo nykyisistä iPhone 7 -malleista, joten se ei kuluttajille mikään uusi ominaisuus. Wistron ei ole kuitenkaan aiemmin valmistanut vedenkestäviä iPhoneja. Uusi asia on sen sijaan se, että seuraavista iPhoneista löytyy tuki langattomalle lataukselle – ominaisuudesta on huhuttu jo vuoden päivät, mutta tämä on toistaiseksi kaikkein vakuuttavin todiste suunnitelmista.
Tämän vuoden helmikuussa selvisi, että Apple on liittynyt Wireless Power Consortium -konsortioon, joka kehittää induktiivista Qi-latausstandardia.
Mikäli seuraava iPhone todella sisältää tuen langattomalle lataukselle, tulee puhelimen kuorivalinta todennäköisesti olemaan jokin muu kuin alumiini. Huhujen mukaan Apple siirtyisi takaisin lasiseen takakuoreen.

This is a tipped leak what means I can't confirm if legit or not but there you have it... #iPhone8 pic.twitter.com/6OgASNUDNb

-- OnLeaks (@OnLeaks) 26. huhtikuuta 2017

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone iOS iOS 11
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.