HTC:n uusi huippupuhelin otti suorituskykytestin ykköspaikan iPhonelta

Matti Robinson
1. heinäkuuta, 2017 22:20

Puolet vuodesta on takana ja jo tähän mennessä on julkaistu melkoinen määrä kyvykkäitä Android-älypuhelimia. Tietysti eniten palstatilaa on kerännyt Galaxy S8, jonka suosio onkin ollut eittämättä suurinta, mutta tarjolla on paljon muitakin kovan luokan vaihtoehtoja.
Yksi kovimmista kilpailijoista on vuosittain tullut Taiwanista ja HTC:lta. Tällä kertaa HTC:n huippupuhelin kantaa nimeä U11 ja sisältää tietysti melkoisen vakuuttavan listan ominaisuuksia. Vaikka laitteen erikoisin ominaisuus on puristuksentunnistus, niin laitteessa on myös valtava määrä suorituskykyä.
Muistakin Android-malleista tutusti (mm. Galaxy S8) U11 on varustettu Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä ja neljällä gigatavulla RAM-muistia, mutta ilmeisesti yhtiö on onnistunut optimoimaan laitteensa kilpailijoita paremmin, sillä suosittu suorituskykytesti AnTuTu kertoo, että laite on viime kuun testeissä testatuista laitteista nopein.
HTC U11 onnistuu päihittämään paitsi Galaxy S8:n niin myös iPhone 7 Plussan. Huomioitavaa tosin on, että testeissä ei ole mukana esimerkiksi hiljattain julkistettua OnePlus 5 -älypuhelinta, joka sisältää Snapdragon 835 -piirin lisäksi jopa 8 gigatavua RAM-muistia.
HTC:n viime vuosien myyntiluvut eivät ole välttämättä olleen kovinkaan mukavaa luettavaa, mutta ainakin yhtiö on onnistunut saamaan yhden sulan hattuun.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.