Uusien Galaxyjen ärsyttävä piirre ei häviä vielä – Muutos vasta ensi syksynä

Manu Pitkänen
8. elokuuta, 2017 12:16

Samsung ei tule saamaan näyttöön integroitua sormenjälkilukutekniikkaa valmiiksi ennen ensi kevättä, arvioi KGI Securities. Näin ollen Galaxy S9:n sormenjälkilukija löytyy edelleen puhelimen takakuoresta.
Mikäli tieto pitää paikkansa, voi Apple hengähtää ainakin hetkeksi vaikkei se saisi omaa näyttöön integroitua sormenjälkilukijaa valmiiksi iPhone 8:aa varten. Toisaalta jos Apple on onnistunut tässä, niin iPhone on onnistunut tällä saralla hankkimaan hienoisen teknisen etumatkan Galaxyihin nähden.
Huhujen mukaan Samsung yritti integroida sormenjälkilukijan jo Galaxy S8:n näyttöön, mutta yritys ei onnistunut tyydyttävällä tavalla. Tämän takia Samsung joutui hätäratkaisuna lisäämään lukijan puhelimen takapuolelle kameran viereen, mitä kriitikot eivät ole pitäneet optimaalisena paikkana.
KGI:n analyysin mukaan Samsungilla ei ole syytä kiirehtiä uuden teknologian kanssa, koska Galaxy S9:ään on tulossa muitakin myyntivaltteja, kuten uusi iirisskanneri ja kaksoiskamera.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy -sarja sormenjälki sormenjälkilukija biometrinen sensori biometriikka Samsung Galaxy Note8 Samsung Galaxy Note9 Samsung Galaxy S9
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.