iPhone 8:aa voi olla lähes mahdoton saada ostettua julkaisun jälkeen

Manu Pitkänen
9. elokuuta, 2017 10:06

Apple aikoo esitellä iPhone 8 -älypuhelimen samaan aikaan iPhone 7s:n ja ja iPhone 7s Plussan kanssa, kertoo KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo. Hän on perinteisesti ollut hyvin perillä Applen toimitusketjun toiminnasta.
Kuon mukaan iPhone 8:n tuotekehitys etenee viimeiseen Product Verification Test -vaiheeseen elokuun puolivälissä ja sen massatuotannon on tarkoitus alkaa syyskuun puolivälissä. Tästä syystä puhelimen saatavuus on alkuvaiheessa hyvin heikko ja värivaihtoehdotkin rajoittuu kolmeen: mustaan, hopeaan ja kultaan. Kuon mukaan myös iPhone 7s:stä tulee alkuvaiheessa saataville edellä mainitut värivaihtoehdot.
iPhone 8:n tuotantotavoite kuluvalle kvartaalille on ainoastaan 2–4 miljoonaa kappaletta, mutta jo loka-joulukuussa puhelinta pitäisi pystyä valmistamaan 40–50 miljoonaa kappaletta. iPhone 7s -mallia Kuo odottaa valmistettavan 35–38 miljoonaa kappaletta ja 18–20 miljoonaa kappaletta isompaa iPhone 7s Plus -mallia. Apple selvästi odottaa, että kysyntä painottuu vuoden lopulla kalliimpaan iPhone 8 -malliin.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone iOS 11
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.