HMD:ltä vahvistettiin: Nokia-puhelimiin uusi Android vielä tänä vuonna

Matti Robinson
29. syyskuuta, 2017 22:39

HMD Global on profiloitunut heti alusta alkaen yhtiönä, joka tulee tarjoamaan Android-älypuhelimilleen päivityksiä pikatahtia. Uusimman Android-version julkistuksen yhteydessä se oli yksi valmistajista, jotka lupasivat julkaista Android 8.0 Oreo -päivityksiä tänä vuonna.
Myöhemmin HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas, että Android Oreo -päivitykset saapuvat joka ikiselle uudelle Nokia-älypuhelimelle, ml. Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 sekä tietysti Nokia 8. Syyskuun alussa haastattelussa ollut Sarvikas ei kuitenkaan vahvistanut tässä vaiheessa julkaisuaikataulua.
Nyt yhtiön Australian ja Uuden-Seelannin GM Mark Trundle on haastattelussa vahvistanut, että Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 saavat tosiaan päivityksen ja päivitys saapuu vielä tämän vuoden sisällä.
Kaikki kolme Android 7.1.1 Nougatilla varustettua alemman keskisarjan älypuhelinta saavat kaikkein uusimmat Android-version melko pikaisesti. Todennäköisesti päivityksen saa pian – ehkä jopa muita aiemmin – myös Nokia 8, jonka päivitystä Sarvikas kiusoitteli Twitterissä pari viikkoa sitten.
Kuva: Juho Sarvikas Twitter

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.