Tätä Google ei paljastanut eilen – Pidensi ohjelmistotukea vuodella

Manu Pitkänen
5. lokakuuta, 2017 12:25

Ohjelmistopäivityksiä ei yleensä tule ajatelleeksi uutta puhelinta ostaessa, mutta kun lyöty kättä päälle kaupanteon merkiksi, niin mieleen juolahtaakin nämä oleelliset pikkuseikat. Googlen Pixel 2 -puhelimien ostajien tapauksessa selusta on ainakin turvattu.
Googlen oman verkkokaupan tuotesivuilla todetaan, että Pixel 2 -puhelimet tulevat saamaan ohjelmisto- ja tietoturvapäivityksiä seuraavan kolmen vuoden ajan. Lupauksen perusteella Google aikoo pitää uusimmat Pixelit ajantasaisina vuoteen 2020 saakka. Sivuilla puhutaan ohjelmisto- ja tietoturvapäivityksistä, joten kyse ei ole pelkistä "tylsistä" tietoturvapäivityksistä, vaan uusia ominaisuuksiakin on luvassa seuraavan kolmen vuoden aikana.

Sivulla ei kuitenkaan sanota suoraan sitä, että tarkoittaako ohjelmistopäivitykset uusinta Android-ohjelmistoa. Teksti herättää kuitenkin mielikuvan, että Pixel 2 -puhelimien omistajat tulisivat saamaan vielä päivitykset Android P:hen, Android R:ään ja ehkä myös Android Q:hun. AIemmin Google on luvannut Pixel- ja Nexus-puhelimille vain kahden vuoden ohjelmistotukea.

Lue myös nämä
Tägit
Android Google Android Oreo Google Pixel 2 Google Pixel 2 XL
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.