Samsung tuomassa Galaxy S8:lle yhden Noten ominaisuuksista

Matti Robinson
18. lokakuuta, 2017 15:09

Samsungin Galaxy Note8 on tällä hetkellä kenties markkinoiden halutuin Android-puhelin. Toki Google julkisti omat Pixel 2 -puhelimensa juuri, mutta niiden saatavuus erityisesti Suomessa on heikkoa, ja onhan Samsungilla tietysti myös Galaxy S8.
Jälkimmäisestä kuitenkin puuttuu muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät Note-sarjan laitteesta paremman vaihtoehdon. Samsung on kuitenkin tuomassa yhden Noten ominaisuuksista pian myös Galaxy S8:lle, kerrotaan yhtiön palautekanavaa pitkin.
S Pen -kynää ei tietysti voida tuoda Galaxy-malliin, vaan sen sijaan kyseessä on potrettimoodi. Muotokuviin tarkoitettu kuvausmoodi mahdollistaa ohjelmistollisesti bokeh-efektin luomisen kohteen taakse.
Note8:sta löytyy tietysti kaksoiskamera, jonka avulla syvyys voidaan kerätä kameroiden avulla, mutta Galaxy S8:sta puuttuu toinen kamera. Niinpä Samsung on tuomassa ohjelmistollisen ratkaisun, jollaista myös Google käyttää uusissa Pixel 2 -puhelimissaan.
Tässä vaiheessa ominaisuuden saapuminen ei ole aivan satavarmaa, koska yhtiö ei ole vahvistanut tietoa virallisia teitä, mutta GSMArenan lähteen mukaan se voi saapua seuraavassa päivityksessä.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.