iPhone 8 oli pettymys? Myy heikommin kuin Applen aiemmat iPhonet

Manu Pitkänen
27. lokakuuta, 2017 10:06

Applen iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -puhelimien myynti on lähtenyt verkkaisesti liikkeelle, arvioivat markkinatutkimusyhtiöt. Uutuusmallien myynnin arvellaan jääneen jälkeen aiempien vuosien myynninaloituksesta.
Heikentyneen myynnin yhtenä tärkeimpänä syynä pidetään sitä, että kuluttajat eivät ole täysin ymmärtäneet Applen uudistunutta puhelinmallistoa, josta löytyy kahden uutuusmallin lisäksi kolmas edistyneempi puhelin – iPhone X. Kuluttajat saattavat käyttää aiempaa enemmän aikaa omien valintojen tekemiseen ja odottavat ehkä iPhone X:n julkaisua ennen kuin tekevät ostopäätöksensä.
iPhone X on Applen malliston kallein puhelin. Suomessa 5,8-tuumaisella OLED-näytöllä varustettu puhelin maksaa 64 gigatavun tallennustilalla 1179 euroa ja 256 gigatavun tallennustilalla varustettuna 1349 euroa. iPhone X:n ennakkotilaukset Suomessa käynnistyvät tänään 27. lokakuuta.
Yhdysvalloissa kuluttajien arvellaan pettyneen iPhone 8:n ja iPhone 8 Plussan sisältämiin uutuusominaisuuksiin, minkä takia monet ovat joko päätyneet ostamaan vanhemman ja edullisemman iPhone-mallin tai jääneet odottamaan iPhone X:ää.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone iOS 11
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.