Kuvavuoto: HMD:ltä tulossa suurempi Nokia 7 Plus -malli?

Matti Robinson
3. helmikuuta, 2018 21:32

Kiinalaissivusto Baidusta on löytynyt mielenkiintoista materiaalia tulevasta Nokia-puhelimesta. Kuvien ja tietojen mukaan kyseessä on Nokia 7 Plus -malli, joka on siis nimensä mukaisesti viime syksynä esitellyn Nokia 7 -mallin isompi versio.
Kuva ovat nähtävästi diaesityksestä, jossa kerrotaan laitteen ominaisuuksistsa. 5,2 tuuman kosketusnäytöllä varustetun Nokia 7:n isoveljen näyttö on kuvista päätellen 18:9-kuvasuhteella varustettu 6 tuuman näyttö.
Lisäksi diosta paljastuu, että laitteessa on kaksoiskamera, jonka sensorit ovat 12 ja 13 megapikselisiä ja tarjoavat vaihetunnistuksella toimivan automaattitarkennuksen. Selfie-kamera tarjoaa puolestaan 16 megapikseliä ja f/2.0-aukon.
Nokia 7 Plus on varustettu Qualcommin keskiraskaalla Snapdragon 660 -järjestelmäpiirillä, jossa on Adreno 512 -grafiikkapiiri ja kahdeksanytiminen suoritin.
Laitteesta löytyy heti julkaisun yhteydessä Androidin Oreo 8.0 -versio. Valitettavasti tiedot eivät kerro julkaisuaikataulua, mutta todennäköisesti odottaa ei tarvitse kovin pitkään.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.