Uusia Nokia-puhelimia tulossa – Tältä näyttävät Nokia 1 ja Nokia 7 Plus

Manu Pitkänen
15. helmikuuta, 2018 17:30

MWC-messut ovat pian käsillä ja yhdeltä jos toiselta puhelinmerkiltä odotetaan isoja uutisia. Suurin huomio kohdistuneen Samsungiin, jonka on määrä esitellä Galaxy S9, mutta suomalaisittain kiinnostaa tietysti myös HMD Globalin uutuudet.
@evleaks-nimimerkillä tunnettu Evan Blass onkin jo vuotanut kuvia HMD Globalin tulevista uutuuksista. Blassin mukaan tulossa on ainakin Nokia 7 Plussaan sekä Nokia 1:n esittelyt. Ensinnä mainitussa käytetään lähes puhdasta Android One -käyttöjärjestelmää, joten HMD Globalille tuttuun tyyliin puhelimen tallennusmuistia ei ole täytetty ylimääräisillä sovelluksilla. Mukana tulevat lähinnä Androidin sisältämät oletussovellukset. Nokia 7 Plussassa on ZEISS-optiikalla varustettu kaksoiskamera, Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri ja 18:9-kuvasuhteen näyttö.
Nokia 1 edustaa HMD Globalin nimeämiskäytännön mukaisesti yhtiön malliston edullisinta valikoimaa. Käyttöjärjestelmänä on huippuunsa optimoitu Android Go, joka soveltuu puhelimiin, joissa on vain 512 megatavua tai gigatavu käyttömuistia.

Nokia 7+, with Android One in tow pic.twitter.com/r5sbFUxsyx

-- Evan Blass (@evleaks) February 15, 2018


Nokia 1 pic.twitter.com/LF9f25HByo

-- Evan Blass (@evleaks) February 14, 2018


Lue myös nämä
Tägit
Android Nokia 1 Android Go Android One Nokia 7 Plus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.