Huawein tämän kevään yllätys paljastui – Tällainen on P20

Manu Pitkänen
8. maaliskuuta, 2018 12:25

Huawei lupaili taannoin esitellä uuden puhelimen tai useamman uuden puhelimen maaliskuun lopulla Pariisissa järjestettävässä lehdistötilaisuudessa. Ennakkoon osattiin arvata, että kiinalaisyhtiö aikoo esitellä yleisölle uuden P20-lippulaivapuhelimen.
Vuotojen perusteella näin on tosiaan käymässä ja nyt kaikki myös tietää miltä uutuus näyttää. P20:stä voi löytää muutamia samankaltaisuuksia Applen iPhone X:ään, näyttö esimerkiksi kattaa koko etupuolen – yläreunan etukameralovea lukuun ottamatta – ja takapuolelta löytyy isohko kameramoduuli. Kameran kokoa Huawein P20.ssä kasvatta olennaisesti se, että yhtiö on siirtynyt kaksoiskameroista jo kolmoiskameraan.
Kuten kuvasta näkyy, kolmoiskamerajärjestelmä koostuu kahdesta osasta: yhdestä tavanomaisesta kamerasta sekä yhdestä kaksoiskamerasta. Kolmatta kameraa käytetään ilmeisesti konenäkösovelluksiin / objektintunnistamiseen.
Maaliskuun 27. päivänä julkistetaan ilmeisesti myös P20:n kevyemmin varusteltu Lite-versio sekä kyvykkäämpi Pro-malli. Kuvat kolmesta puhelimesta vuoti Evan Blass.

Huawei P20, P20 Lite, and P20 Pro (top to bottom) pic.twitter.com/FK8iyxyQND

-- Evan Blass (@evleaks) March 7, 2018

Lue myös nämä
Tägit
Android Huawei P20 Lite Huawei P20 Pro Huawei P20 Huawei
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.