Apple paljastaa uuden iOS-version 4. kesäkuuta

Manu Pitkänen
14. maaliskuuta, 2018 9:14

Apple järjestää WWDC-kehittäjätapahtuman tänä vuonna 4.–8. kesäkuuta. Kehittäjätapahtuma järjestetään McEnery Convention Centerissä San Josen keskustassa. Apple Parkin alueelle kehittäjiä ei siis päästetä, vaikka yhtiö onkin alkanut siirtyä uuteen päämajaansa.
WWDC:ssä esitellään näillä näkymin iOS 12, macOS 10.14 sekä uudet versiot watchOS:stä sekä tvOS:stä. Laitejulkaisuja ei voi koskaan sulkea pois, mutta keskeisiä julkaisuja tuskin on luvassa. Apple voi esimerkiksi paljastaa uuden edullisemman MacBook Airin sekä päivitetyn version ammattilaiskäyttöön tarkoitetusta Mac Pro -tietokoneesta.
Vuoden alussa Applen ohjelmistokehityksessä siirryttiin uuteen strategiaan, jossa painotetaan ohjelmistojen laatua uusien ominaisuuksien sijaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Apple ei välttämättä pyri saamaan kaikkia ominaisuuksia valmiiksi ensi syksyksi, vaan ne tuodaan saataville sitä mukaa kun ne ovat valmiita. Applen laajentunut ohjelmistokehitys on näkynyt koodin laadussa ja nyt Applella koetaan olevan korkea aika parantaa ohjelmistojen laatua sekä vakautta.

Lue myös nämä
Tägit
macOS High Sierra macOS iOS 12 iOS Apple iPhone Apple WWDC
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.