Huawei julkisti uuden Honor 10 -älypuhelimen Eurooppaan

Matti Robinson
16. toukokuuta, 2018 22:15

Huawei on esitellyt Lontoossa uutta Honor-älypuhelintaan, joka pääsee kymppikerhoon. Honor 10 on Huawein huippusuositun Honor-perheen uusin ja tietysti sen myötä parhaiten varusteltu versio.
Honor-mallisto tarjoaa perinteisesti keskihintaluokan laitteita, joissa on otettu mallia Huawein arvokkaammista huippupuhelimista, kuten P- ja Mate-sarjoista. Nyt Honor 10:een on tuotu esimerkiksi P20 ja P20 Pro -malleista tuttu tekoäly, jota käytetään eritoten kamerassa.
Tämän lisäksi muotoilu on tuttua glass sandwich -mallia, eli laite on sekä edestä että takaa lasia. Myös värimaailmaa on tuotu kalliimmista puhelimista ja värikäs, nk. 3D-lasi on takana joko sininen Phantom Blue tai vihreä Phantom Green, jos valitsee Aurora Glass -version. Tarjolla on toki myös tylsemmät versiot eli musta Midnight Black sekä harmaa Glacier Grey.
Teknisesti laite tarjoaa mm. neurosuorittimella (NPU) varustetun Kirin 970 -piirin, 4 gigatavua RAM-muistia, 24MP+16MP-kaksoiskameran, 24 megapikselin selfie-kameran sekä 5,48 tuuman Full HD+ -kosketusnäytön. Laite onkin liki identtinen tavalliseen P20-malliin nähden, mutta on hieman halvempi.
Honor 10 hinnat ovat: 449€ (4GB / 64GB -muistilla) ja 499€ (4GB / 128GB -muistilla). Se saapuu myyntiin Suomessa 24.5. eli ensi viikon torstaina. Ennakkomyynti alkoi jo eilen.





Lue myös nämä
Tägit
Huawei P20 Huawei Huawei Honor 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.