Nokia 8 saa ison kamerapäivityksen

Matti Robinson
17. toukokuuta, 2018 17:49

Viime lokakuussa julkaistu HMD Globalin huippupuhelin Nokia 8 on saamassa kamerapäivityksen, jonka myötä se uudistetaan perinpohjin. Yhtiön CPO eli tuotejohtaja Juho Sarvikas on paljastanut Twitterissä, että päivitystä on työstetty jo kauan aikaa.
Sarvikkaan mukaan tulossa oleva päivitys uudistaa koko kameran kuvaussoftan rankenteen. Tämän päivityksen odotetaan tuovan niin kutsuttu Nokia Pro -kamerasofta puhelimeen, joka kantaa harteillaan menneiden vuosien Nokia-kameroiden melkoisen korkeaa taakkaa.
Jo aiemmin samanlainen päivitys on tuotu uudempaan Nokia 7 Plus -malliin. Sarvikas kertoo, että päivityksen tuomisessa Nokia 8:lle on kestänyt odotettua kauemmin, mutta se on siis edelleen tulossa ja lisää uutisia päivityksestä pitäisi olla kerrottavaksi pian.
ZEISS-brändätty Nokia 8:n tarjoaa kaksoiskameran, jossa on kaksi 13 megapikselin sensoria. Alkuvuodesta HMD Global esitteli Nokia 8:sta päivitetyn Nokia 8 Sirocco -version kaarevalla näytöllä.

We need to overhaul the entire imaging framework. We have been working on it for months. Taking longer that I anticipated but now looks good. We will update shortly

— Juho Sarvikas (@sarvikas) May 16, 2018


Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.