Samsung onnistui siinä missä Apple epäonnistui – Laturi lataa kahta laitetta samaan aikaan

Manu Pitkänen
23. heinäkuuta, 2018 6:35

Verkkoon vuotaneen lehdistökuvan perusteella Samsungilta on tulossa elokuun 9. päivänä muitakin tuotelanseerauksia kuin Galaxy Note9. Markkinoille on nimittäin tulossa uusi Qi-standardiin pohjautuva latausalusta, joka kykenee lataamaan langattomasti kahta laitetta samaan aikaan.
Wireless Charger Duo -nimisellä latausalustalla voi ladata joko kahta puhelinta samaan aikaan tai vaihtoehtoisesti puhelinta ja älykelloa. Duo on suunniteltu ilmeisesti tulevaa Galaxy Watch -älykelloa silmällä pitäen. Tuoreimpien huhujen mukaan Galaxy Watch perustuisi nimestään huolimatta Samsungin omaan Tizen-käyttöjärjestelmään.
Apple esitteli oman AirPower-latausalustan jo vuosi sitten, mutta ei ole syystä tai toisesta kyennyt tuomaan sitä myyntiin. Ilmeisesti laitteen tekniikan kehityksessä on tullut hankalia ongelmia. Apple on luvannut AirPower-alustan kykenevän lataamaan puhelinta, älykelloa ja AirPords-kuulokkeita samanaikaisesti.

This is the Samsung Wireless Charger Duo (EP-N6100) for the Galaxy Note 9. Charges the Galaxy Watch alongside the phone. pic.twitter.com/VnP10xAhvb

-- Roland Quandt (@rquandt) July 21, 2018

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy Watch Android Samsung Galaxy Note9 Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.