Pixel 3 tulee – Google paljasti julkaisupäivän

Manu Pitkänen
7. syyskuuta, 2018 8:52

Google järjestää lehdistötilaisuuden lokakuun 9. päivänä. Tilaisuudessa esitellään mitä suurimmalla todennäköisyydellä uuden sukupolven Pixel-puhelimet, joista on vuotanut runsaasti tietoja verkkoon pitkin kesää ja alkusyksyä.
Lehdistötilaisuuden kutsukirjeen one-linerina käytettiin tekstiä I <3 NY, mikä on kohtalaisen vahva merkki Pixel 3:n ja Pixel 3 XL:n suuntaan. Samaan aikaan Google saattaa kertoa uutta tietoa myös muista laiteprojekteista, kuten Daydream-virtuaalilaseista, Android-pohjaisista älykelloista ja älykkäistä kaiuttimista. Lokakuun lehdistötilaisuuden anti ei siis välttämättä ole niin hyvin tiedossa kuin voisi ajatella.
Pixel-puhelimien kameraa on pidetty poikkeuksellisen laadukkaina, joten odotukset Pixel 3:n suhteen ovat korkealla. Etupuolelle on tulossa kaksoiskamera, mutta takapuolella Google näyttäisi pidättäytyvän perinteisemmässä kamerassa. Muotoilullisesti puhelin on uudistumassa hieman, esimerkiksi näyttö tulee kattamaan aiempaa suuremman osan puhelimen etupuolesta.

Lue myös nämä
Tägit
Android Google Pixel 3 XL Google Pixel 3 Google Pixel Google
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.