Johtaja vakuuttaa: Loven saa pian taas piiloon Nokia-puhelimella

Matti Robinson
9. syyskuuta, 2018 17:42

Muutama päivä sitten tiedot Nokia-leiristä kertoivat, että yhtiö oli joutunut poistamaan näyttöloven peittävän ominaisuuden Googlen pyynnöstä. Suosittu ominaisuus, joka löytyy monista kilpailijoiden lovellisista laitteista häipyi siis päivityksen myötä.
Suomessa Nokia 6.1 Plus -laitetta ei toki saa lainkaan, ainakaan toistaiseksi, mutta niille, jotka puhelimen olivat näppeihin saaneet ei ratkaisu varmasti ollut tyydyttävä, jos loven piilottaminen oli tärkeä ominaisuus.
Ja näin oli myös HMD Globalin mielestä, joka mainosti ominaisuutta jo julkaisun edellä. Onneksi hätä ei ilmeisesti olekaan tämän näköinen, sillä HMD Globalin tuotepomo Juho Sarvikas on Twitterissä toppuutellut kohua.
"Notch gatelle" Sarvikas laittaa lopun kertomalla, että loven saa piiloon Nokia 6.1 Plussalla jälleen pian. Tarina ei lyhykäisyydessään kerro mistä syystä Google sitten ominaisuuden pyysi pois ja kuinka Googlen puhtaalla Android One -järjestelmällä varustettu Nokia-laite ohittaa hakujätin menettelytavan.
Tämä ei kuitenkaan lienee merkityksellistä ainakaan niille, jotka haluavat vain lovensa piiloon omasta laitteesta. HMD Global osoitti samalla vikkelää toimintaa asiakaslähtöisyyden hyväksi.

Just to close the "notch gate", we will enable setting to black out notch on the Nokia 6.1 Plus.

Have a great & relaxing weekend everyone! 🏖️ #nokiamobile

-- Juho Sarvikas (@sarvikas) September 7, 2018


Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.