Pelipuhelin saa jatkoa: Kuvassa tuleva Razer Phone 2

Matti Robinson
14. syyskuuta, 2018 22:04

Viime vuonna esitelty Razer Phone oli ensimmäinen pelilaiteyhtiön valmistama älypuhelin. Siltä pohjalta laite oli erinomainen, vaikka paljon puutteita sisälsikin.
Pelaajille tarkoitettuna laitteena se sisältää muun muassa erinomaisen 120 hertsin näytön, äänekkäät stereokaiuttimet ja tietysti paljon suorituskykyä.
Vuodessa on kuitenkin tapahtunut paljon, joten tietysti Razerilta odotetaan jo uutta, paljon tehokkaampaa mallia. AndroidHeadlines onkin onnistunut saamaa käsiinsä kuvan tulevasta Razer-puhelimesta.
Mikäli vuotanut kuva vaikuttaa aivan viimevuotiselta laitteelta, niin ei tarvitse hieraista silmiä, Razer Phone 2 nimittäin vaikuttaa olevan liki identtinen edeltäjämalliin nähden.
Vaikka viime vuoden Razer Phone olikin hyvä puhelin, monien mielestä yksi vuoden kohokohdista, niin yhtiöltä olisi odottanut pientä viilausta.
AndroidHeadlines onkin laittanut kaksi laitetta vierekkäin (Razer Phone 2 oikealla), ja vain aivan tarkkaavaisimmat huomaavat mitään eroa. Pieni muutos on tapahtunut etukameran järjestelyssä, mutta huomaatko mitään muuta eroa?

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.