Unohda high-end-puhelimet – Uusi Galaxy A7 tarjoaa kaiken kohtuu hintaan

Manu Pitkänen
20. syyskuuta, 2018 10:32

Samsungilta päin on kuulunut viestiä strategiamuutoksesta, jossa painopiste siirtyy high-end-puhelimista keskihintaisiin puhelimiin. Esimakua muutoksesta saatiin ehkä jo nyt, sillä korealaisjätti on esitellyt uuden sukupolven Galaxy A7 -puhelimen.
Puhelin on siinä mielessä poikkeuksellinen, että kohtuullisesta hinnoittelustaan huolimatta sen varustelutasoon kuuluu kolmoiskamera. Puhelimesta löytyy 120 asteen Ultra Wide -objektiivilla varustettu kahdeksan megapikselin kamera, jonka luvataan taltioivan hetket yhtä laajalla katselukulmalla kuin ihmissilmä. Lisäksi Galaxy A7:ssä on 24 megapikselin kamera (f/1,7), jota tukee viiden megapikselin kennolla varustettu syvyysulottuvuuden taltiointiin tarkoitettu kamera.
Etukamerassakin on siirrytty jo 24 megpikseliin.
Galaxy A7:ssä on kuuden tuuman Super AMOLED -näyttö, jonka ympäröimät kehykset on höylätty minimiin S-mallistosta tuttuun tapaan (Infinity Display). Äänentoiston saralla A7 tukee Dolby Atmosia. Puhelimessa on myös sormenjälkilukija, joka on Sonyn tyyliin lisätty puhelimen sivuun virtapainikkeeseen. Tallennustilaa löytyy 64 gigatavua.
Hintaa puhelimella on 349 euroa. Myynti Suomessa alkaa 19. lokakuuta.

Lue myös nämä
Tägit
Android Samsung Galaxy A7 Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.