Keskihintainen älypuhelin hakusessa? Tällaisia ominaisuuksia saa noin 200 eurolla

Manu Pitkänen
22. syyskuuta, 2018 8:52

Tällä viikolla Samsungilta putkahti uusi Galaxy A7 -älypuhelin, mutta keskihintaisten puhelimien anti ei jäänyt siihen. Yhtiö nimittäin paljasti uudet J-sarjan Galaxyt, jotka hintansa puolesta sijoittuvat 200 euron tietämille.
Galaxy J6+:ssa ja Galaxy J4+:ssa on kuuden tuuman HD+ Infinity-näyttö, jossa on pyritty minimoimaan näytön ympäröivien reunusten leveys. Kookkaan näytön ansiosta uudet J-sarjan älypuhelimet tukevat Split Screen -ominaisuutta eli kahta sovellusta voi tarvittaessa käyttää samanaikaisesti. Molemmat puhelimet sisältävät kasvojentunnistukseen perustuvan lukituksen avausmekanismin, mutta Galaxy J6+ varustelutasoa täydentää Galaxy A7:ltä peritty virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija.
Galaxy A7:n tavoin Galaxy J6+:ssa on myös kaksoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin (A7:ssä 24 megapikselin) ja 5 megapikselin kennoista. Molempien kennojen eteen on istutettu f/1,9 aukkoluvun objektiivi. J4+:ssa on tavanomainen 13 megapikselin kennosta koostuva kamera (f/1,9). Sekä Galaxy J6+:ssa että Galaxy J4+:ssa on neliytiminen 1,4 gigahertin suoritin. Käyttömuistia J6+:ssa on kolme gigatavua ja J4+:ssa kaksi gigatavua.
Galaxy J4+ tulee Suomessa myyntiin kultaisena ja mustana. Galaxy J6+ tulee myyntiin harmaana ja mustana värivaihtoehtona. Suositushinnat J4+ 179 €, J6+ 239 €. Myynti alkaa 8. lokakuuta.

Lue myös nämä
Tägit
Android Samsung Galaxy J4+ Samsung Galaxy J6+ Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.