Nordea ja Danske Bank alkoivat tukea Google Pay -maksamista

Manu Pitkänen
30. lokakuuta, 2018 12:05

Nordean asiakkaat ovat voineet viime vuoden syksystä lähtien käyttää iPhonien Apple Pay -lähimaksuominaisuutta kaupoissa ja sovelluksissa Suomessa. Lähimaksamisen makuun on mahdollista päästä myös Androidilla, sillä Nordea on alkanut tukea Google Pay -lähimaksua.
Nordean lisäksi Google Paytä aikoo tukea Danske Bank, jonka asiakkaat pääsevät käyttämään toimintoa marraskuusta lähtien.
"Mobiilimaksaminen on erittäin kätevä tapa tehdä päivittäiset ostokset, myös silloin kun lompakko ei ole mukana. Google Paylla voi maksaa omalla pankki- tai luottokortilla ostokset käyttäen lähimaksua puhelimella. Palvelu on maksuton, eikä vaadi muuta, kuin kortin liittämistä puhelimen lompakkoon. Maksaminen puhelimella on helppoa, mutkatonta ja turvallista eli juuri sitä, mitä asiakkaamme haluavat", sanoo Nordean Suomen henkilöliiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Nikkilä
Android-älypuhelimien lisäksi Google Pay -lähimaksua voi käyttää ominaisuutta tukevilla älykelloilla. Alla olevalla videolla opastetaan Google Pay -toiminnon käytön aloittamisessa.

Lue myös nämä
Tägit
Google Wallet Danske Bank Nordea
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.