Uuden Nokian myynti alkaa maanantaina 5.11.

Jami Virtanen
2. marraskuuta, 2018 11:53

HMD Global, Nokia-puhelinten koti, kertoi aloittavansa uuden Nokia 7.1 -älypuhelimen myynnin Suomessa maanantaina 5.11.2018.
Lokakuun alussa julkistettu Nokia 7.1 on 5,84 tuuman ja 19:9-kuvasuhteen Full HD+ PureDisplay-näyttö. Näyttö sisältä HDR-tuen, joka tarjoaa HMD:n mukaan korkean kontrastin, terävämmät värit ja kirkkaamman näytön.
Kameran osalta nähdään tuttu ZEISS-brändätty takakamera, joka koostuu kahdesta sensorista ja linssistä. 12+5 megapikselin kokoonpano sisältää kaksivaiheisen tarkennuksen ja potrettimoodin.
Suomeen tulee myyntiin puhelimen 4G/64GB muistiversio, jonka suositushinta on 379 euroa. Puhelin on saatavilla kahtena värivaihtoehtona: korkeakiiltoisena keskiyönsinisenä ja korkeakiiltoisena teräksenä. Suorittimena on viime vuoden lopulla esitelty keskisarjan Snapdragon 636. Liitäntänä on USB-C, jolla puolessa tunnissa latautuu 50% akusta. Mukana on myös 3.5mm kuulokeliitäntä, joka tämän päivän puhelimissa ei ole enää itsestäänselvyys.
Nokia 7.1 sisältää Android One -käyttöjärjestelmän, joten se tarjoaa Googlen takaaman korkealaatuisen Android-kokemuksen ja nopeat päivitykset. Tämä sisältää Android 9.0 Pie -päivitysvalmiuden. Android One -perheeseen kuuluviin puhelimiin HMD lupaa kuukausittaiset tietoturvapäivitykset kolmen vuoden ajan ja käyttöjärjestelmäpäivitykset kahden vuoden ajan.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia 7.1
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.