OnePlus julkaisee taas jotain uutta – McLaren mukana

Manu Pitkänen
27. marraskuuta, 2018 14:44

OnePlus on löytänyt itselleen vauhdikkaan yhteistyökumppanin Britanniasta, sillä kiinalaisyhtiö aikoo lanseerata mitä ilmeisimmin McLaren-brändätyn OnePlus 6T -mallin.
OnePlus ei paljastanut vielä virallisesti mitä tuleva pitää sisällään, mutta joka tapauksessa kumppanuuden ensimmäinen vaihe paljastetaan 11. joulukuuta Salute to Speed -tapahtumassa, joka järjestetään McLarenin teknologiakeskuksessa Lontoossa. Kumppanuuteen kuuluu sekä McLaren Automotive että McLaren Racing, joka on siis Formula 1 -talli.
OnePlussan verkkosivuilta löytyy tapahtuman land-sivu, jonka URL on muotoa www.oneplus.com/uk/mclaren-6t. Ei liene kaukaa haettua jos tilaisuuden yhdistää tänä syksynä esiteltyyn OnePlus 6T -puhelimeen. Autovalmistajien ja puhelimerkkien brändiyhteistyötä on harrastettu vuosia, joten OnePlus voi hyvinkin julkaista McLaren-brändätyn laitteen.

OnePlus and @McLarenF1. Forever in pursuit of speed. Experience the #SalutetoSpeed on December 11. https://t.co/inqbUCRYcK pic.twitter.com/Q7HGBqmZtw

-- OnePlus (@oneplus) November 27, 2018

Lue myös nämä
Tägit
McLaren OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.