Hups! Samsungin Twitter-viesti tuli iPhonesta

Matti Robinson
3. joulukuuta, 2018 16:47

Samsungin markkinointitiimi on vuosikausia jahdannut herkullisimpia ideoita, joilla pystyy nokittamaan pahinta kilpakumppania Applea.
Monesti tuloksena onkin ollut huvittavia mainoksia, joilla niin sanottua mindsharea on saatu liikutettua korealaisyhtiön suuntaan. Ajoittain kuitenkin tapahtuu tietysti myös pieniä mokia, joiden ansiosta suunta on päinvastainen.
Näin kävi Samsung Mobile NG -sivulle Twitterissä hiljattain. Samsungin virallinen Nigerian Twitter-tili nimittäin julkaisi loppukuusta Galaxy Note9:n promoviestin, jonka alareunasta paljastui huvittava yksityiskohta.
Kyseinen twiitti nimittäin lähetettiin Applen iPhone-laitteella, josta Twitter osaa kertoa viestin alareunassa.
Mikään kardinaalimoka ei tietysti ole kyseessä, sattuuhan näitä muissakin leireissä. Asiasta ensimmäisenä raportoinut supertubettaja MKBHD on aiemminkin paljastanut samankaltaisia mokia, joista ihmenaisena tunnettu Gal Gadot lienee merkittävin.
Gal Gadot kehuskeli twiitissä Huawein huippupuhelimia ja alalaidassa komeili silläkin kertaa "via Twitter for iPhone"-teksti.
Gadot'n mukaan kyse oli tosin Mac-koneella julkaistusta viestistä, jonka hänen tiiminsä oli tehnyt koska kyseessä oli isompi video.
Samsung ei tiettävästi ole päätynyt kommentoimaan asiaa, mutta twiitti on poistettu.

Might as well add "Twitter police" to my bio at this point 🤦‍♂️ pic.twitter.com/DRlrXl7bak

-- Marques Brownlee (@MKBHD) December 2, 2018

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.