Elisa järjestää 5G-peliturnauksen Suomessa

Manu Pitkänen
15. tammikuuta, 2019 11:20

Elisa ja Hatch ovat aloittaneet yhteistyön Suomen ensimmäisen 5G-verkossa pelattavan mobiilipelikiertueen järjestämiseksi. Kiertueen osakilpailut järjestetään kaikissa niissä suomalaisissa kaupungeissa, joihin Elisa on pystyttänyt jo 5G-verkon: Tampereella, Jyväskylässä, Turussa ja Helsingissä.
Pelialustan tempaukselle tarjoaa Rovion tytäryhtiö, suoratoistopelialustaa kehittävä Hatch. Elisa 5G -liigaan voi kuka tahansa ottaa osaa pelaamalla Hatchin mobiilisovelluksen kautta, mutta jos haluaa ottaa osaa varsinaiseen kiertueeseen, on se mahdollista menemällä edellä mainittujen kaupunkien Elisan myymälöihin tammi-helmikuun aikana.
Elisa Viihde Sport näyttää kiertueen sekä Lantrek-tapahtumassa pelattavan finaalin kanavillaan. Kiertueen laitekumppanina toimii OnePlus, joka tarjoaa pelaajille tarvittavat pelilaitteet.
Kaikki kiertueelle osallistuvat pelaajat palkitaan Elisan, OnePlusin ja Hatchin tuotepalkinnoilla ja he pääsevät e-urheilun suurtapahtumaan Lantrekiin 28.2.-3.3. Tampereelle. Lantrekissa pelaajille on tarjolla taas uusia kokemuksia, kun Elisan 5G-verkon avulla pelit näytetään 4K-kuvaa välittäviltä näytöiltä.
Elisa 5G -liigan kiertuepaikkakunnat ja päivämäärät:


Lue myös nämä
Tägit
Hatch OnePlus Elisa Viihde Elisa
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.