Apple palautti klassikkomallin myyntiin – Varastot tyhjenivät heti

Jami Virtanen
21. tammikuuta, 2019 10:12

Apple palautti hetkellisesti klassikkomalli iPhone SE:n takaisin myyntiin. Malli oli myynnissä vain Yhdysvalloissa, eikä palautumisesta muille markkinoille ole tietoa. Maanantaiaamulla malli näyttää jo olevan loppuunmyyty, sillä se ei ole enää saatavilla.
IPhone SE:n myynti loppui virallisesti Applen osalta viime syyskuussa, mutta viikonlopun aikana yhtiö oli palauttanut sen myyntiin verkkokauppansa poistomyyntiosastoon, joten samalla puhelin oli saanut tuhdin alennuksen aikaisempaan verrattuna. Puhelin kustansi 249 dollaria 32 gigatavun sekä 299 dollaria 64 gigatavun versiona, kun aikaisemmin sen ollessa myynnissä vastaavista malleista sai pulittaa 100 ja 150 dollaria enemmän.
Malli oli ominaisuuksiltaan täysin sama kuin vuonna 2016, joten todennäköisesti kyseessä oli varaston tyhjennys. Neljän tuuman näytöllä varustettu iPhone SE on myös varustettu 3,5 mm kuulokeliitännällä sekä Touch ID -sormenjälkitunnistuksella.
Viime vuonna Applen huhuiltiin julkaisevan seuraajan iPhone SE -mallille, mutta sitä odottaneet saivat pettyä, ja odotus jatkuu ainakin vielä tämän vuoden.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.