Jo neljä viidestä Applen puhelimesta on päivitetty iOS 12:een

Jami Virtanen
26. helmikuuta, 2019 11:06

Applen mobiililaitteiden uusin käyttöjärjestelmä, iOS 12, julkaistiin neljä ja puoli kuukautta sitten. Applen antamien lukujen mukaan omenapuhelimien ja -tablettien käyttäjät pitävät käyttöjärjestelmänsä ajan tasalla, sillä jopa 80% laitteista on päivitetty uusimpaan versioon iOS:sta.
Applen mukaan 83% viimeisen neljän vuoden aikana myydyistä laitteista pyörii iOS 12:sta. Prosentti pienenee vain hieman, kun mukaan otetaan kaikki aktiiviset iOS-laitteet. 80% kaikista laitteista pyörivät uusimmalla versiolla Applen käyttöjärjestelmästä. 12% laitteista käyttää edellistä, iOS 11, versiota ja loput 8% aikaisempia versioita.
Tammikuun alussa iOS 12 oli asennettuna 78% viimeisen neljän vuoden aikana myytyihin laitteisiin, joten kasvua on tapahtunut 5% viimeisten viikkojen aikana. Käyttäjät ovat päivittäneet iOS 12:een huomattavasti nopeammin kuin iOS 11:een. Se oli asennettuna vain 76% laitteista viime vuoden huhtikuuhun mennessä.
Applen keskittyminen siirtyy kuitenkin jälleen pikkuhiljaa jo kohti seuraavaa versiota. Yhtiön odotetaan esittelevän iOS 13:en totuttuun tapaan sovelluskehittäjilleen tarkoitetussa Worldwide Developers Conferencessa kesäkuun alussa.

Lue myös nämä
Tägit
mobiilikäyttöjärjestelmä Apple iOS 12
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.