Nokia 9 Pureview vietiin käsistä – Ei tahdo riittää kauppoihin asti

Manu Pitkänen
14. maaliskuuta, 2019 10:03

HMD Globalin MWC-messuilla esittelemä Nokia 9 Pureview on osoittautunut jymymenestykseksi, sillä tänään myyntiin tulevan puhelimen saatavuus saattaa alkuvaiheessa olla heikolla tasolla.
Iltalehdelle kysyntää kommentoinut HMD Globalin liiketoimintajohtaja Ossi Korpelan mukaan yhtiön tilaamat ensimmäiset erät menivät suurimmaksi osaksi ennakkotilausten täyttämiseen, minkä takia kauppojen hyllyille asti tavaraa ei tahdo riittää. Ennakkotilaajilla ei ole siis puhelimen saamisen kanssa hädän päivää, mutta kauppaan marssijoille saatetaan myydä ei-oota.
Korpelan mukaan uusi erä Nokia 9 Pureview'tä on tulossa tämän viikon lopulla, joten ensi viikon aikana saatavuus liikkeistä alkaa kohtentua. Korpelan mukaan myymäläsaatavuuden kohdilleen saamiseen menee noin viikon verran aikaa.
Nokia 9 Pureview'ssä erikoista on sen takapuolelta löytyvät viisi kameraa, joiden ottamia kuvia yhdistelemällä puhelimen luvataan ottavan laadukkaita ja kirkkaita kuvia. Lisäksi kuvien tarkennuksen muuttaminen jälkikäteen on mahdollista.

Lue myös nämä
Tägit
Android HMD Global Nokia 9 Pureview Nokia 9
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.