Telia tuo käytetyt älypuhelimet valikoimiinsa

Jami Virtanen
9. huhtikuuta, 2019 18:46

Telia kertoi tänään tehostavansa älypuhelimien uudelleenkäyttöä tuomalla käytettyjä puhelimia myyntiin.
Yhtiön mukaan tarkistetut, kunnostetut ja kahden vuoden takuulla varustetut Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat ympäristölle ystävällisempi vaihtoehto laadusta ja eduista tinkimättä. Jokaisen Telia Recycled -kierrätyspuhelimen akun kunto sekä toiminnot on testattu ammattilaisten toimesta ja ennen pakettiin päätymistä puhelin on myös huollettu ja putsattu perusteellisesti käytön jäljistä.
"Tarkistettu, kunnostettu ja kahden vuoden takuulla varustettu Telia Recycled -kierrätyspuhelin on ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto uudelle. Kierrätetty ei tässä tarkoita huonolaatuista vaan olemme varmistaneet laitteiden kunnon perusteellisesti. Hinta on luonnollisesti edullisempi, mutta edut ovat samoja kuin uudellakin laitteella", sanoo Telia Recycled -hankkeen projektipäällikkö Joonas Panttila.
Kierrätettyjen laitteiden valikoimassa on tällä hetkellä kuusi erilaista puhelinmallia, jotka ovat Telian liittymäasiakkaiden hankittavissa valituista myyntipisteistä eri puolilta Suomea.
"Tarjoamme luotettavan tavan hankkia käytetty laite. Kun kerran käytetty ei jää kertakäyttöiseksi, on se loppujen lopuksi niin asiakkaan kuin ympäristönkin etu", Panttila summaa.

Lue myös nämä
Tägit
Telia ympäristöystävällisyys
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.