OnePlus 7 -sarja saa uuden teknologian, ensimmäinen UFS 3.0 -älypuhelin markkinoilla?

Matti Robinson
6. toukokuuta, 2019 19:29

OnePlus 7, ja tietysti sen parempi sisarmalli OnePlus 7 Pro, ovat pian valmiita parrasvaloihin. Yhtiö onkin alkanut jo paljastaa laitteiden ominaisuuksista, kuten se on aiemminkin tehnyt.
Nyt tiedetään jo muun muassa, että puhelimet ovat epävirallisesti vedenkestäviä ja näyttö on huippulaatua. XDA:n eilisen arvion mukaan se saattaa myös olla ensimmäinen UFS 3.0 -tallennustilalla varustettu älypuhelin markkinoilla.
Sen piti alkujaan olla Galaxy Fold, mutta nyt kun Samsung on joutunut viivästyttämään Foldin markkinoille saapumista, siirtyy soihtu seuraavalle. Huhujen mukaan OnePlus nopeuttaa tällä kertaa laitteitaan mm. uuden muistiteknologian avulla.
OnePlus-perustaja Carl Pei reagoikin nopeasti XDA:n juttuun ja vahvisti, että OnePlus 7 -sarja saapuu todellakin uudella UFS 3.0 -tallennusmuistilla.
Tämä tarkoittaa jopa kaksinkertaista lukunopeutta ja yli puolitoistakertaista kirjoitusnopeutta edeltäjän UFS 2.1 -muistiin verrattuna.
Valitettavasti on melko todennäköistä, että OnePlus sisällyttää UFC 3.0 -muistin vain kalliimpaan OnePlus 7 Pro -laitteeseen, mutta se jää nähtäväksi.


"OnePlus 7 Pro having UFS 3.0 storage means it'll just be overall faster than comparable smartphones."

Yes, the OnePlus 7 Series will include UFS 3.0 to give you next level #fastandsmooth experience. 😎 #OnePlus7Series

— Pete Lau (@PeteLau) May 5, 2019

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.