OnePlus 7 Prossa haamukosketusvika – Ongelmaa yritetään korjata

Manu Pitkänen
26. toukokuuta, 2019 6:24

Ensimmäiset ovat päässeet tekemään tuttavuutta OnePlussan hiljattain esittelemään 7-sarjan puhelimiin. Samalla ensikäyttäjät ovat törmänneet harmittaviin ongelmiin uutuuksien kanssa.
Android Police esimerkiksi kertoo monien OnePlus 7 Pro -käyttäjien kohtaamasta haamukosketuksesta. Puhelimen näyttö siis tekee mielivaltaisesti kosketuskäskyjä, vaikkei laitteeseen koskisi lainkaan. Vikaa ei ilmene kaikissa laitteissa, joten kyse ei ole mistään raudassa olevasta ongelmasta.
OnePlus on ehättänyt jo kerto, että se on pystynyt toisintamaan haamukosketusongelman ja yhtiö on päässyt siten ongelman jäljille. Korjaava päivitys lienee siis tuloillaan.
Puhelinvertailun testissä OnePlus 7 Prossa on havaittu myös televisioista tutun saippuaoopperaefektin kaltaista kuvan epäterävyyttä. joka tulee ilmi joidenkin pelien animaatioissa.

You who know the "soap opera effect" with motion smoothing TVs?

Testing the #OnePlus7Pro that has 90Hz display and I'm getting the somewhat similar effect with some games and apps - the annoying feeling that there's something fundamentally wrong with the animations.

-- Petteri Pyyny (@pyyny) 24. toukokuuta 2019

Lue myös nämä
Tägit
Android OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.