OnePlus lupaa korjata 7 Pron näyttöongelmat – Aikataulu yhä hämärän peitossa

Manu Pitkänen
5. kesäkuuta, 2019 5:39

OnePlus 7 Pro esiteltiin ison julkaisukampanjan voimin toukokuussa. Puhelimen yksi myyntivalteista on 90 hertsin AMOLED-näyttö, jonka luvattiin kykenevän toistamaan nopeasti liikkuvaa sisältöä äärimmäisen sulavasti. Näyttö toi kuitenkin mukanaan joitain harmejakin, kuten "haamukosketukset".
Haamukosketukset ovat käytännössä näytön rekisteröimiä kosketuskäskyjä, joita käyttäjä ei missään vaiheessa ole antanut. Kosketuksia saattoi syntyä silloinkin, kun puhelimeen ei koskettu lainkaan. OnePlus kertoi vian ilmenemisen jälkeen, että se on onnistunut toisintamaan vian ja aikovansa korjata sen. OnePlussan foorumeilla vahvistetaan, että korjaus on tulossa tulevien viikkojen aikana.
Puhelimen näytön nurkka-alueet eivät myöskään aina rekisteröi kosketuksia XDA-developersin Max Weinbachin mukaan. OnePlus on luvannut korjata tämänkin ongelman tulevassa ohjelmistopäivityksessä.

The top right corner of my OnePlus 7 Pro just doesn't want to work. I can edit this screenshot or post on reddit. I can tap but it doesn't work. How much did OnePlus fuck up this time around? Too much. pic.twitter.com/fIZUHjhMP2

-- Max Weinbach (@mweinbachXDA) May 28, 2019

Lue myös nämä
Tägit
OxygenOS Android OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.