Vuotokuvat paljastavat Galaxy Note10+-mallin uuden etukameran

Matti Robinson
28. kesäkuuta, 2019 21:08

Samsungin älypuhelinosaston tämän vuoden toiseksi tärkein julkaisutapahtuma on vielä edessä alkusyksystä, kun yhtiö esittelee uudet Galaxy Note -laitteet.
Edeltävistä vuosista poiketen yhtiön huhutaan esittelevän ainakin kaksi eri versiota uudesta lippulaivamallistaan. Nämä eroavat toisistaan ainakin koon puolesta, ja uusimmat vuotokuvat vaikuttavat vahvistavan entisestään huhuja.
Twitterin välityksellä vuotaneista kuvista ei paljastu kovinkaan montaa uutta yksityiskohtaa, mutta ne näyttävät vahvistavan aiemmat huhut, joiden mukaan suurempi Pro- tai Plus-malli nimetään Galaxy Note10+:ksi.
Tämän lisäksi kuvista paljastuu etukamera, joka on erikoisesti keskellä. Keskellä oleva etukamera ei tietysti ole erikoisuus lovinäyttöjen ja perinteisten reunuksilla varustettujen näyttöjen kanssa, mutta tässä tapauksessa kyseessä on reikä näytössä, kuten S10-malleissa.
Laite muistuttaakin sen perusteella kovasti S10- ja S10e-malleja, joissa nk. hole punch -kamera on siirretty oikeasta ylänurkasta laitteen ylälaidan keskelle. Tämä myös vaikuttaa vahvistavan, että etukameroita on Note-laitteissa vain yksi, eikä kaksi kuten S10+:ssa.
Lisäksi suttuisimmasta kuvasta vaikuttaa paljastuvat laitteen kolmoistakakamera. Voi olla, että takakameran osalta pienempi Note saa siis kaksi ja suurempi kolme takakameraa.

Here is the first look at the Samsung Galaxy Note 10+ It'll be called the Galaxy Note 10+ and not the Note 10 Pro as previous rumors have suggested. https://t.co/YBqM4qZ6i3 pic.twitter.com/WwEClducEk

-- TechTalkTV (@Mr_TechTalkTV) June 28, 2019


Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.