OnePlus julkaisi beta-päivityksen OnePlus 6:lle ja 6T:lle

Matti Robinson
10. heinäkuuta, 2019 17:42

OnePlus on ehdottomasti yksi ahkerimmin laitteita, ja erityisesti vuoden vanhoja laitteita päivittävä älypuhelinvalmistaja. Nyt kiinalaisvalmistaja on julkaissut uuden OxygenOS Open Bera update 22 -päivityksen, joka uudistaa tietoturvaa ja tiedostonhallintaa.
Uusin päivitys tuo mukanaan Androidin heinäkuun viralliset tietoturvapäivitykset, jonka lisäksi yhtiön omissa korjauksissa on kiinnitetty erityistä huomiota File Manager -sovellukseen. File Managerin käyttöliittymä on uudistunut, sen alanavigointia on optimoitu ja vakautta parannettu.
Lisäksi OnePlus Switch ja OnePlus Widget -sovelluksiin on tehty pieniä parannuksia. Jälkimmäisenä mainittu tuo nyt aloitusruudulle kello-widgetin.
Järjestelmään littyvissä päivityksissä tarjotaan yleisempiä bugikorjauksia ja parannuksia, mutta myös korjataan kamerasovelluksesta pieni UI-ongelma, kun pikavastausta käytetään vaakatasossa.
Kyseessä on tässä vaiheessa beetajulkaisu, joten ongelmia voi edelleen löytyä, mutta päivitys on avoin kaikille beetaohjelmaan haluaville. Päivitykset tulevat piakkoin varmasti myös lopulliseen versioon.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.