Nokia 8.1 sai uuden Android Q -beetaversion

Matti Robinson
6. elokuuta, 2019 18:01

Nokian Android-puhelimet tunnetaan nykyisin niiden supernopeasta päivitystahdista, ja Android Q:n myötä yhtiössä aiotaan edelleen tuoda ohjelmistopäivitykset huipputahdilla puhelimiin.
Tällä hetkellä se tarkoittaa, että harvojen Android Q -beetalaitteiden joukossa on suomalaisväriä. Nokia 8.1 onkin saanut nyt ensimmäisten joukossa Android Q Beta 5 -päivityksen.
Pixel-laitteille toki kyseistä beetaversiota on jo ollut jakelussa, mutta nyt myös Nokia 8.1 -käyttäjät pääsevät Android Q:n makuun.
Päivityksen mukana toimitetaan myös heinäkuun tietoturvapäivitykset sekä Google Assistantin käyttöä helpottava eleohjaus. Google Assistantin saa helposti auki nurkasta swipe-eleellä.
Jotta saat beetaversion käyttöön, sinun tulee olla HMD:n beetaohjelmassa mukana. Mikäli olet mukana Android Q beetaohjelmassa, niin uuden version pitäisi saapua OTA-päivityksenä.

Dear developers! The latest Android Q developer preview (Beta 5) is now available on the Nokia 8.1. Get ready to summon Google Assistant with just a swipe from either of the bottom corners of the device. https://t.co/8hLFafgO2d#GetSmart #Nokiamobile #AndroidQ pic.twitter.com/PCU674uI9U

— Juho Sarvikas (@sarvikas) August 5, 2019

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.