OnePlus julkaisi Android 10 -päivityksen OnePlus 7:lle ja 7 Pro:lle

Matti Robinson
22. syyskuuta, 2019 19:04

OnePlus on perinteisesti yksi älypuhelinmarkkinoiden tunnollisimmista päivittäjistä. Nyt yhtiöllä on vuorossa Android 10 -versioon perustuvan OxygenOS 10 -päivityksen julkaisu.
Kyseinen päivitys on saapunut OnePlussan uusimmille puhelimille eli tänä vuonna julkaistuille OnePlus 7:lle ja 7 Pro:lle. Kiinalaisyhtiön ohjelmistopäivitys saapuu alkuun osalle käyttäjistä, mutta laajenee kaikkiin laitteisiin todennäköisesti tulvien päivien aikana.
Uusi OxygenOS 10 saapuu laitteisiin automaattisesti OTA-päivityksenä, joten sen lataamisesta ei tarvitse huolehtia sen kummemmin. Viesti ilmoituspalkissa ilmoittaa uudesta päivityksestä, ja päivitykset voi tarkistaa varmuuden vuoksi asetuksien Järjestelmä-osioista.
Päivitys tietysti tuo mukanaan uudet Android 10 -ominaisuudet ja uudistetun käyttöliittymän. Lisäksi tarjolla on mm. parempia yksityisyysominaisuuksia ja kustomointivalintoja, monipuolisemmat eleohjaukset, pelit yhteen paikkaan yhdistävä Game Space -ominaisuus sekä Smart Display -ominaisuus, joka näyttää relevanttia tietoa Ambient Displayn ollessa päällä.
Yhtiö on luvannut myöhemmin päivityksen myös OnePlus 5/5T:lle ja OnePlus 6/6T:lle.
Tässä vielä koko päivityksen muutosloki:

Lue myös nämä
Tägit
OnePlus Android 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.