Odotetun Minecraft Earth -mobiilipelin julkaisu lähestyy – Vaihdatko Pokemon Gon tähän?

Manu Pitkänen
30. syyskuuta, 2019 9:23

Tämän vuoden odotetuimpiin peliuutuuksiin kuuluva Minecraft Earth lanseerataan valikoiduissa maissa jo lokakuun aikana. Microsoftin ja peliä kehittävän Mojangin mukaan kyseessä on early access -tyyppinen julkaisu eli tarkoituksen on kokeilla markkinareaktioita peliin ennen isompaa kansainvälistä julkaisua.
Minecraft Earth on Pokemon Gon kaltainen paikkatietoa ja laajennettua todellisuutta hyödyntävä mobiilipeli, jossa ajatuksena on seikkailla reaalimaailmassa etsimässä Minecraft-aiheisia sisältöjä, ratkoa haasteita ja rakentaa omia virtuaalisia maailmoja. Yksinpelin lisäksi Minecraft Earthistä voi pelata kavereiden kesken.
Mojang ei siis vielä kertonut missä maissa peli aiotaan ensimmäiseksi julkaista. Se ei ole myöskään kertonut millä alustoilla markkinareaktioita testataan. Kesällä alkaneen beta-testin piiriin ovat kuuluneet niin iPhonet kuin Androiditkin, joten molemmat järjestelmät saattavat hyvinkin olla early access -julkaisussa mukana.

Time to get your phones charged and ready! Minecraft Earth is almost here, with early access rolling out to select countries all around the globe, starting this October! Visit https://t.co/rblTL72DVG to learn more! #MINECON pic.twitter.com/EyqitOqn73

-- Minecraft Earth (@minecraftearth) September 28, 2019

Lue myös nämä
Tägit
mobiilisovellukset mobiilipelit Minecraft Earth Minecraft
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.